skip to Main Content

Med seiling som lidenskap i over 50 år

Michel Dufour, en seilglad ingeniør, startet opp sitt verft i La Rochelle i Frankrike allerede i 1964. Han startet med legendariske modeller som Sylphe og Arpege. Dette har vært vellykket mye takket være intuisjonen som sa ham at satsing på ny teknologi og nye materialer ville revolusjonere seilbåtbransjen. Samtidig var selve seilingen for ham alltid et eventyr og en opplevelse. Denne visjonen har Dufour Yachts fremdeles og verftets innovative modeller styrer utviklingen og gir de unike seilopplevelsene. I dag bygger Dufour Yachts ca. 800 båter i året på et av Europas mest moderne verft.

dufour
0021

Grand Large 310

Den nye Grand Large 310 gir en unik nytelse når det gjelder cruising. Den er rask, gir masse moro, er godt balansert, behagelig og lett å styre selv for enhånds formål.

Les mer >>

1546

Grand Large 360

Denne seilbåten låner stil og finesser fra sine større brødre, og er utviklet for langdistanse seiling.

Les mer >>

0463

Grand Large 382

Modellen har den siste innovasjonen inne skrogform og supplerende utforming. Det er en unik modulbruk i den innvendige innredningen.

Les mer >>

0990

Grand Large 412

Med sitt sofistikerte design og utstyr helt ut til hver minste detalj gjør denne til en vinnende båt.

Les mer >>

0745

Grand Large 460

Her er båten med den majestetiske estetikken med sitt nye skrog og dekkdesign. Med sin ultimate komfort og optimale funksjonalitet er dette modellen som har alt.

Les mer >>

1454

Grand Large 520

Modellen kombinerer luksusutstyr med unike seilegenskaper. Her vil man føle seg hjemme på grunn av båtens funksjonalitet og innovative egenskaper.

Les mer >>

1156

Exclusive 56

DUFOUR 56 EXCLUSIVE er vårt nye flaggskip i den nye Exclusive serien. er en båt med meget gode seilegenskaper, enkel å seile, og gir en fantastisk god følelse både under seil og i havn. Dufour 56 Exclusive kan bestilles i flere ulike layouter, og dermed bestilles etter både smak og behov.

Les mer >>

0174

Exclusive 63

Dufour Yachts har nå tatt steget opp i en ny klasse både når det gjelder størrelse og eksklusivitet. Dufour 63 Exclusive er virkelig et skip, byr på mange nye og smarte løsninger, og bærer tydelig preg på at designer Umberto Felci er italiener.

Les mer >>

0172

Performance 36

For Dufour Performance 36 er det lagt vekt på få båten til å levere maks på regattabanen, samtidig som det også skal være en komfortabel og hyggelig båt for turer med familien. Den er avansert bygd med de beste materialer. Dette gjør båten svært stiv, noe som igjen viser seg i prestasjonene.

Les mer >>

0206

Performance 40E

Performance 40E er ultra rask på alle punkter når det gjelder seiling. Den har elegante linjer som gir en optimal ytelse. Båten har brukervennlige utstyr og enkel håndtering, som gjør denne modellen til en enestående cruisingbåt.

Les mer >>

0210

Performance 45E

Dufour Performance 45E, som er den største modellen i Performance-serien, kombinerer ytelse og komfort på en optimal måte. I denne modellen har man videreført gode kappseilingsegenskapene, samtidig som cruising-comforten er oppgradert.

Les mer >>

0821

Drakkar 24

Nå lanserer Dufour Yachts en åpen dagsseiler – Dufour Drakkar 24. Denne båten er utviklet med tanke på seilskoler og for seilere som ønsker å ha det gøy på vannet.

Les mer >>

Dufour Catamaran 48 - Animasjon 1

Catamaran 48

Dufour Yachts kommer nå også med katamaran. Første modell er Dufour Catamaran 48.

Les mer >>

Back To Top